Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Remi Juventusa i Intera

U posljednjoj utakmici dana 13. kolo talijanske Serie A nam nam je priuštio dvoboj momčadi sa samog vrha tablice. Drugoplasirani Juventus je na Allianzu ugostio prvoplasirani Inter iz Milana te su odigrali neriješeno 1:1 u vrlo tvrdoj utakmici.

Uvodnih 15 minuta utakmice je Juventus ostavio bolji dojam, iako smo vidjeli po jednu šansu na obje strane. Najprije su gosti zaprijetili u četvrtoj minuti nakon prekida kada je Federico DiMarco ubacio, a Marcus Thuram tukao glavom, međutim to je bio lak plijen za vratara Juventusa Woychiecha Szczesnyog. Zatim su domaćini uzvratili u 16. minuti preko Federica Chiese koji je s nekih desetak metara loptu poslao pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 27. minuti je Juventus zasluženo došao do vodstva s obzirom na to da su u napadu bili konkretniji. U vodstvo su došli preko napadačkog dvojca Dušana Vlahovića i Federica Chiese. Prvo je srpski napadač primio loptu praktički na sredini terena, zatim je loptu proslijedio Chiesi koji se sjurio ka golu i poslao povratnu loptu na Vlahovića, a ovaj je neometano pospremio u donji desni kut Yanna Sommera za erupciju na stadionu.

Slavlje navijača Juventusa je trajalo samo pet minuta. Inter je stigao do izjednačenja ekspresnom akcijom po desnoj strani preko Thurama koji je prizemnim ubačajem pronašao Lautara Martineza, a ovaj je hladnokrvno pospremio za izjednačenje. Do kraja poluvremena više nije bilo nekih šansi, a na predah se otišlo rezultatom 1:1.

Prvo veće uzbuđenje u drugom poluvremenu smo vidjeli u 49. minuti kada je nakon akcije Intera s lijeve strane zaprijetio preko Thurama koji je s nekih 5 metara slabo zahvatio loptu te je to bio lak posao za vratara Juventusa. To je ujedno bio i jedini viđen udarac u drugom poluvremenu, pa su se klubovi morali zadovoljiti podjelom bodova.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano