Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Renato Sanches misli da je uklet, posavjetovao se s vračem

Portugalski veznjak i osvajač nagrade za najboljeg mladog nogometaša EURO-a 2016. godine, Renato Sanches, niže ozljedu za ozljedom. Aktualni član Rome je samostalno odlučio pronaći odgovor na svoje stanje pa se konzultirao, s ni manje ni više nego, vračem.

Portugalac je uvjeren da njegovi fizički problemi nisu posljedica krhkosti mišića što ga je uputilo na ne baš uobičajenu adresu. U današnjem izdanju talijanskog medija La Repubblice piše kako Sanches smatra da je na njega bačena kletva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sad već niza sezona isprekidanih ozljedama, Sanches se odlučio na odlazak kod “onih koji komuniciraju s višim silama”. Ipak, isti izvor navodi kako taj potez nije dao željene učinke. Čini se da je Sanchesov problem više psihičke nego fizičke prirode te da je strah od povrijeđivanja konstantna misao u njegovoj glavi.

Portugalski veznjak je od dolaska na posudbu u Romu ovog ljeta bio ozljeđen ukupno 70 dana te je zbog toga propustio ukupno 13 utakmica. Posljednju utakmicu je odigrao protiv Servettea u Europskoj ligi kada je u igru ušao u 81. minuti nakon čega je sljedeće dvije utakmice presjedio na klupi.

Komentari

Povezano