Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rendulić postigao hattrick u pobjedi protiv vodeće momčadi KHL-a

Najbolji hrvatski hokejaš na ledu, Borna Rendulić, igra sjajno na početku sezone u ruskom KHL-u. On je tako u subotu bio junak pobjede Sochija od 5:2 na gostovanju kod prvoplasiranog Nizhny Novgoroda postigavši čak tri pogotka.

Rendulić je prvi pogodak postigao u devetoj minuti za vodstvo svoje momčadi nakon čega se igralo gol za gol te se u posljednjih 20 minuta ušlo s izjednačenih 2:2. Ipak, u posljednjoj dionici su hokejaši Sochija postigli tri pogotka za, na kraju, uvjerljivu pobjedu. Najprije je 18-godišnji Matvey Michkov u 47. minuti zabio za 3:2 da bi onda Borna Rendulić svojim golovima u 50. i 54. minuti donio Sochiju veliku pobjedu, ujedno prvu u Nizhny Novgorodu nakon pet godina posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna je nakon današnje predstave postao drugi najbolji strijelac natjecanja s osam pogodaka na kontu, a više od njega ima samo Nikolai Goldobin iz Spartak Moskve koji je zabio njih devet. S 14 izravnih sudjelovanja kod pogodaka, Rendulić je trenutno peti najefikasniji hokejaš KHL-a.

Sochi je današnjim slavljem skočio na četvrto mjesto ljestvice Zapadne konferencije sa 16 bodova, tri manje od vodećeg Nizhnyja.

Komentari

Povezano