Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Reprezentacija Maroka dobila pojačanje iz Real Madrida

U jeku nadolazeće reprezentativne pauze, nogometna reprezentacija Maroka dobila je pojačanje o kojem se već priča nekoliko mjeseci. Naime, nakon što Luis de la Fuente, izbornik reprezentacije Španjolske, na svoj popis nije uvrstio Brahima Díaza, veznjak Real Madrida odlučio je nastupati za domovinu svog oca – Maroko.

Mladi veznjak rođen je u Málagi, te je 2021. već upisao jedan nastup u španjolskom dresu, a bila je to prijateljska utakmica protiv Litve kada je i zabio u svom debiju. Tada je Brahim bio igrač talijanskog Milana, a bio mu je to i posljednji poziv u momčad Crvene furije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone u dobroj formi za Blancose, no očito nije pokazao dovoljno da bi zadovoljio zahtjeve de la Fuentea, zbog čega će pojačati već bogat kadar trenutno četvrte momčad svijeta. Prema nekim je navodima Díaz još prošle jeseni odlučio promijeniti reprezentativni dres, no zbog administrativnih se razloga čekalo do ovog proljeća.

Brahim bi se tako trebao pridružiti Lavovima Atlasa u sljedećoj reprezentativnoj pauzi u kojoj će Maroko odigrati prijateljske utakmice protiv Angole i Mauritanije. Na ljeto Marokance pak očekuje početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. gdje će odmjeriti snage sa Zambijom i Republikom Kongo. Vezni red u više nego korektnom sastavu Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Amine Harit i Selim Amallah sada je dodatno obogaćen…

Komentari

Povezano