Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rezultatska katastrofa Napolija u debiju Antonia Contea

Karizmatični talijanski trener na najlošiji je mogući način započeo svoju avanturu na užarenoj klupi trostrukog osvajača Serie A, porazom na gostovanju kod Hellas Verone s visokih 3:0.

U prvom su poluvremenu Napolitanci dominirali posjedom no nisu uspjeli stvoriti prevelik broj prilika uz iznimke Politanovog udarca, a napadačke dionice su im pale izlaskom Kviche Kvaratskhelije iz igre netom prije pauze na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog dijela, centaršut srpskog veznjaka i kapetana ekipe Darka Lazovića u mrežu je pospremio Dailon Rocha Livramento, kapverđanski krilni napadač, za 1:0.

Napoli je tada još više zagospodario posjedom lopte i pokušavao na sve načine stići do gola Hellas Verone, ostavivši pritom pregršt prostora za domaćine, što su oni i iskoristili u 75. minuti sjajnim protunapadom kojeg je u 2:0 pretvorio novopridošli kolumbijski napadač ušao s klupe, Daniel Mosquera.

Da priča za Antonija Contea bude još lošija, pobrinula se ponovno “super-zamjena” Daniel Mosquera pogotkom u 4. minuti sudačke nadoknade na novu asistenciju Darka Lazovića. Okončao je tako dvama pogocima svoju sjajnu večer 24-godišnji Kolumbijac koji je ovog ljeta u grad Romea i Julije pristigao iz Americe de Cali.

Po prvi puta u svojoj karijeri Antonio Conte je tako izgubio prvu utakmicu sezone u Serie A, nakon što je u prethodnih 6 sezona ubilježio pet pobjeda i jedan remi.

U drugoj utakmici poslijepodneva, prošlosezonski hit Serie A Bologna je remizirala s Udineseom rezultatom 1:1. Martin Erlić odigrao je svih 90 minuta i bio najbolje ocijenjeni obrambeni igrač svoje ekipe, dok je Nikola Moro na terenu bio do 76. minute.

Komentari

Povezano