Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka će i osminu finala Kupa igrati na Rujevici

Nakon što je susret šesnaestine finala SuperSport hrvatskog Kupa između Neretvanca iz Opuzena i Rijeke prebačen na Rujevicu, isti će se scenarij gotovo sigurno ponoviti i u osmini finala.

Kako javlja Novi list, Bednja iz Beletineca je poslala zahtjev Rijeci za zamjenu domaćinstva. Klub iz Zagorja, bliže slovenskoj strani, dobio je od policije mišljenje da njihovo igralište nije dovoljno opremljeno za organizaciju te utakmice, s naznakom da susret organiziraju na nekom drugom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema propozicijama HNS-a nije moguće organizirati utakmicu u Varaždinu ili nekom drugom mjestu, već se nalaže u ovakvim situacijama zamjena domaćinstva kao neko kompromisno rješenje. U novonastaloj situaciji Bednja je uputila zahtjev HNK Rijeka i MUP-u da se zamijene domaćinstva i da se utakmica igra na Rujevici.

Mišljenje policije i zahtjev NK Bednja stigli su na adresu Rujevice i sada je na potezu Povjerenstvo za natjecanje Kupa. Riječani bi u tom slučaju bili ti koji izlaze ususret gostima.

Zanimljivo, Riječani su bili već gosti Bednje u Kupu u rujnu 2015. i slavili 0:10 uz četiri gola Marina Tomasova. Očito su se sigurnosni zahtjevi od tada promijenili. Bednja je nedavno senzacionalno izbacila Orijent (2:1) pa Belišće (3:0).

Komentari

Povezano