Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka dovodi nova dva pojačanja

Nakon dosta aktivnog prijelaznog roka u Rijeku ovih dana prema svemu sudeći dolaze nova dva jaka imena iz Serie A i moldavske lige.

Prvo ime je 25-godišnji stoper moldavskog Sheriffa Stjepan Radeljić. Radeljić je već igrao u HNL-u u dresu Osijeka u kojemu se nije baš naigrao prije nego je preko Širokog Brijega došao do Sheriffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radeljić je skoro dva metra visoki ljevonogi stoper koji bi trebao učvrstiti na trenutke dosta propusnu obranu Rijeke. Radeljiću je ugovor sa Sheriffom isticao za šest mjeseci, a s obzirom da Moldavci više ne računaju na njega Radeljić je postao novo pojačanje Rijeke.

Drugo ime koje dolazi u Rijeku je pratiteljima HNL-a puno poznatiji Toni Fruk. Fruk je u dresu Gorice skupio 53 nastupa u HNL-u u kojima je upisao 12 golova i dvije asistencije.

Uz Juricu Pršira Fruk je bio jedan od najzaslužnijih što Gorica prošle godine nije ispala iz lige. Može pokriti više pozicija u napadu te je kao takav vrlo korisno pojačanje za Sergeja Jakirovića i Rijeku.

Fruk je svojim nastupima zaslužio i poziv u U-21 reprezentaciju s kojom je putovao na Europsko prvenstvo. Jedno vrijeme Fruk se povezivao i s Dinamom u slučaju potencijalnog odlaska Luke Ivanušeca.

Komentari

Povezano