Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka i Hajduk remizirali u utakmici za zaborav

U utakmici koja nije opravdala visoka očekivanja, Rijeka i Hajduk odigrali su 0:0. Od Jadranskog derbija se očekivala vatrena borba za prvo mjesto, ali nismo to dobili.

Za prvo pravo uzbuđenje smo morali čekati otprilike pola sata. Duga lopta pronašla je Stjepana Radeljića na desnoj strani kaznenog prostora, on ju je uputio pred vrata, ali u gužvi ispred Ivana Lučića nije bilo konkretnog udarca. Akciju je okončao Toni Fruk nepreciznim udarcem s 20-ak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta kasnije, bilo je opasno pred golom Rijeke. Marko Livaja se zagradio na rubu kaznenog prostora, proslijedio loptu do Šimuna Hrgovića na desnoj strani. No, njegov udarac u zadnjem trenu blokira Mladen Devetak i tako sprječava puno veću opasnost.

Bilo je to sve od nogometom siromašnog prvog dijela u kojem su nam obje ekipe ostale dužne. Trener Rijeke Radomir Đalović se na početku nastavka odlučio za jednu zamjenu. Umjesto Gabriela Rukavine, na teren je istrčao Amer Gojak.

U 51. minuti, Hajduk ni iz čega umalo dolazi do vodstva. Martin Zlomislić je loše boksao loptu, koja je pala do Filipa Uremovića. Njegov udarac je na sreću za vratara Rijeke otišao pored gola.

Na iduće uzbuđenje čekali smo sve do 83. minute. Nakon dosta odbijanja u kaznenom prostoru, lopta je došla do Ivana Smolčića čiji udarac u posljednjem trenutku blokira Filip Uremović.

Posljednju priliku na susretu Rijeka je imala na isteku 90. minute. Stipe Perica se nakon odlične lopte Gojaka sjurio prema golu Lučića, no nije dobro pucao. Otišlo je to daleko preko gola.

Ostalo je tako 0:0, u utakmici koju nećemo dugo pamtiti. Ovim rezultatom najzadovoljniji mogu biti u Maksimiru gdje su nadoknadili dva boda zaostatka za oba konkurenta.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano