Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka i Istra remizirale u prijateljskim ogledima s talijanskim klubovima

S obzirom kako je u tijeku reprezentativna stanka, HNL klubovi su se okrenuli prijateljskim utakmicama uoči nastavka nacionalnog prvenstva. Rijeka je tako ugostila trećeligaša Triestinu, dok je Istra otišla u goste kod prvoligaša Udinesea. Obje utakmice su završile neriješenim ishodom 1:1.

Rijeka je protiv čvrste i hrabre Triestine u prvom dijelu susreta je bila u rezultatskom deficitu od 23. minute golom Andree Adorantea, a to je ujedno bio i jedini gol u prvom poluvremenu. Nakon predaha, momčad Željka Sopića je sjajno reagirala početkom drugog poluvremena te su nakon samo tri minute igre izjednačili na 1:1 pogotkom Marijana Čabraje iz slobodnog udaraca. Kako je utakmica odmicala kraju, uzbuđenja više nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljsku utakmicu Udinesea i Istre obilježili su igrači s francuskom putovnicom u oba sastava. Najprije je Istra došla u vodstvo pogotkom Eliasa Fileta u 9. minuti susreta. Mreže su mirovale sve do pred kraj prvog poluvremena kada je Filetov sunarodnjak Marley Ake zabio za 1:1 i konačan rezultat utakmice u 43. minuti.

Komentari

Povezano