Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka ponovno ima košarkaškog prvoligaša

Nakon šest dugih sezona treći po veličini hrvatski grad – Rijeka, od sljedeće će sezone ponovno imati predstavnika u košarkaškoj FAVBET Premijer Ligi, a nakon što je Kvarner 2010 večerašnjom pobjedom od 90:72 nad Vrijednosnicama Osijek pobijedio u finalu doigravanja Prve Lige.

Bio je to treći finalni dvoboj ova dva takmaca, a Riječani su večeras pred ispunjenim tribinama Dvorane Dinko Lukarić na Kozali stigli do konačnih 2:1 u seriji i povratka među hrvatsku košarkašku elitu. Bio je to jednosmjeran dvoboj od samog njegovog početka te su Riječani s nekoliko iskusnih košarkaških imena ipak opravdali status favorita te na koncu zasluženo slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste iz Osijeka sada čeka popravni ispit, odnosno susreti sa Škrljevom koji će odlučiti o posljednjem članu premijerligaške družine sljedeće sezone.

Kvarner su danas do pobjede vodili Marijan Čakarun s 28 poena i 10 skokova te Paolo Marinelli sa 17 poena i osam asistencija, dok se kod Brokera s 27 poena, devet skokova i sedam asistencija istaknuo Jamar Ashton-Makai.

Komentari

Povezano