Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka predstavila najboljeg strijelca druge lige

Dominik Dogan novi je igrač HNK Rijeka. Ovaj 25-godišnji napadač ponikao u vinkovačkoj Cibaliji potpisao je trogodišnji ugovor, piše službena stranica Rijeke.

Za matični klub u seniorskom nogometu debitirao je u sezoni 2019./2020., a napadačku eksploziju dočekao je u prošloj sezoni noseći dres Zrinskog iz Jurjevca kojeg je sa svoja 23 pogotka do pretposljednjeg kola držao na prvom mjestu Prve NL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je veliki iskorak za mene i moju karijeru. Sretan sam i ponosan što sam ovdje. Rijeka je jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i najbolji izbor za mene. Mijenjao bih trofej najboljeg strijelca za promociju u prvu ligu. Ali ti golovi su mi otvorili puno toga u karijeri, imao sam puno poziva. Kvalitete? Mislim da mi je najveća kvaliteta što iz malo prilika zabijam golove. Trebat će mi malo vremena za prilagodbu, ali vjerujem da će i taj dio proći brzo.

Dominik Dogan

On će u Rijeku doći kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor tijekom ljetnog prijelaznog roka. Naime, sa Zrinskim je imao klauzulu kojom se dopušta raskid ako ne dođe do ulaska u Supersport HNL. Transfermarkt ga procjenjuje na 1,2 milijuna eura.

Komentari

Povezano