Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijeka remizirala s Primorjem, Perica se predstavio pogotkom

Reprezentativne akcije su u tijeku ovaj vikend, što znači i da većina nogometnih liga Europe pauzira od natjecanja. Kako bi održali igračku formu, ali i uigrali posljednje prinove u svlačionici, nogometaši Rijeke odigrali su danas prijateljski susret protiv slovenskog prvoligaša Primorja iz Ajdovščine.

Drugi je to put ovog ljeta da se Rijeka sučeljava s Primorjem, a nakon uvjerljivog 7:1 slavlja početkom srpnja, sada su dvije momčadi odigrale 1:1. Bijeli su utakmicu započeli u sastavu Zlomislić – Bogojević, Smolčić, Galešić, Goda – Selahi – Pašalić, Fruk, Janković, Rukavina – Andrić. S klupe su još zaigrali Posavec, Devetak, Babić, Djouahra, Banda, Gojak, Perica, Burčul, Ilinković, Thaqi, Dogan i Miškulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz postave je razvidno kako Radomir Đalović nije imao sve igrače na raspolaganju, pa tako nije bilo reprezentativaca Stjepana Radeljića, Dejana Petroviča, Veldina Hodže i Šimuna Butića, dok su zdravstvene probleme imali Ante Majstorović i Marijan Čabraja te su također preskočili ovaj susret.

U bijelom su dresu debitirali Amer Gojak, Dominik Dogan i Stipe Perica, a potonji je u jednom od prvih dodira s loptom istu proslijedio u mrežu za 1:0. Dogodilo se to u 51. minuti, a već u 65. Gonçalo Agrelos iskoristio je jedno neoprezno dodavanje riječkog igrača prema Josipu Posavcu i postavio konačnih 1:1.

Osim novih igrača i debitanta Dominika Thaqija iz juniorskih redova, Đalović je isprobao i Ivana Smolčića i Mladena Devetakaa na stoperskim pozicijama, svoj je prvi ovosezonski nastup nakon problema s ozljedama upisao Bruno Goda, a u finišu susreta gledatelji su mogli vidjeti i napadački duet Perica – Dogan. Sažetak utakmice možete pogledati na videu na dnu članka.

Komentari

Povezano