Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Rijeka eurogolom Jankovića svladala Goricu i preuzela vrh ljestvice

U 6. kolu SHNL-a na natopljenom terenu u Turopolju, susreli su se Gorica i Rijeka, a gosti su slavili rezultatom 0:1. Za minimalnu pobjedu Rijeke zaslužan je Niko Janković, koji je u 58. minuti susreta postigao fenomenalan pogodak.

U 22. minuti susreta, domaćini su umalo došli do vodstva. Adrian Pajaziti je izašao sam pred vratara Rijeke, ali Martin Zlomislić je upisao veliku obranu. Na kraju poluvremena, Janković odlično je pucao s ruba kaznenog prostora, ali Božidar Radošević brani. Na odmor se otišlo s 0:0, a najviše zasluga za to imaju vratari koji su bili na visini zadatka. Teren je već standardno za okršaj Gorice i Rijeke, u očajnom stanju, što dodatno utječe na performans igrača na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 58. minuti Rijeka je došla do vodstva. Janković je opalio s 25 metara, a njegov siloviti udarac završio je u rašljama. Radošević jednostavno nije imao šansi, a ovaj pogodak sigurno će konkurirati za gol mjeseca. Mogla je Rijeka do kraja susreta i povećati prednost, no nedostajalo je koncentracije pred golom danas izvrsnog Radoševića.

Rijeka je tako upisala petu uzastopnu pobjedu protiv Gorice te je zasjela na vrh prvenstvene ljestvice. Rijeka iduće kolo dočekuje Šibenik, dok će Gorica gostovati na Poljudu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano