Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rijekin protivnik u playoffu u zadnjoj sekundi izbjegao poraz

Čast da otvore novu sezonu francuskog prvenstva pripala je Nici i potencijalnom protivniku Rijeke u playoffu Konferencijske lige Lilleu. Na ispunjenoj Allianz Rivijeri Lille je izbjegao poraz golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Nice je bolje krenula u susret što je naplatila u 18. minuti. Terem Moffi je ostavio loptu za Labordea koji s desetak metara lijepo zabija za rano vodstvo domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Moffi dvije minute kasnije bio u odličnoj poziciji za udvostručenje vodstva dvije minute. Ovoga puta Laborde je pronašao Moffija, ali Moffi mu nije uspio uzvratiti uslugu te je pucao pored gola.

Najbolju priliku za Lille je u prvom dijelu propustio Rémy Cabella u 41. minuti. Tada je njegov dobar udarac sa sedam metara od gola fantastično obranio Marcin Bułka. Tako se na predah ipak otišlo s minimalnim vodstvom domaćina.

Lille je u drugom dijelu dodatno zagospodario posjedom, ali nisu previše prijetili. Nice se disciplinirano branila te Lille nije pronalazio rješenje za njihov dupli blok.

Odličnu priliku za izjednačenje propustio je Edon Zhegrova u 70. minuti. Točnije, njegov udarac iz dobre pozicije je u posljednji trenutak blokirala obrana Nice.

Kada se činilo da će Nice izdržati do kraja, ukazao se Bafode Diakite. On je u 94. minuti ostao nečuvan i lijepo zabio za ipak zasluženi bod Lillea.

Lille je odigrao dobru utakmicu prema naprijed, ali su u obrani pokazali dosta nedostataka. Rijeka se za desetak dana uz dobru i pametnu igru definitivno ima čemu nadati.

Komentari

Povezano