Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rio Ferdinand o Rakitiću u Hajduku: “Moram doći na utakmicu”

Dolazak Ivana Rakitića u Hajduk glavna je tema hrvatskog nogometa posljednjih dana. Rakitić se odrekao velike plaće i s 36 godina odlučio doći u Split nakon šestomjesečnog boravka u Saudijskoj Arabiji, točnije Al Shababu.

Njegovi uspjesi i trofeji govore sami za sebe te je suvišno objašnjavati koliko dolazak takve zvijezde znači za sami HNL. Osim pratitelja i navijača, sami su nogometni djelatnici oduševljeni ovim potezom. Yassine Bounou, Patrick Kluivert, Josip Iličić i Darijo Srna samo su od nekih koji su javno podržali ovaj transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, posebnu je pozornost ukrao legendarni stoper, Rio Ferdinand. Englez je komentirao Rakitićevu fotografiju na Instagramu i kazao: “Moram doći na utakmicu.” Osim toga nadodao je: “This is what hero shit looks like bro”, što bismo ugrubo preveli “Ovako izgleda herojski čin, brate”.

Izgleda da je i šira javnost intrigirana ovom kombinacijom, a Rakitića ćemo u bijelom dresu možda vidjeti već u četvrtak, 25. srpnja, kada Hajduk igra protiv HB Tórshavna u sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Komentari

Povezano