Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

RK Zagreb pred punom Arenom svladao PSG i izborio osminu finala Lige prvaka

Pred krcatom Arenom Zagreb u pretposljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, Zagreb je slavio protiv PSG-a rezultatom 28:26 u vrlo izjednačenom dvoboju. Tim trijumfom su kolo prije kraja izborili plasman u knockout fazu natjecanja!

Nakon prvog poluvremena imali smo neriješen rezultat od 13:13, a u prvom dijelu susreta se istaknuo mladi Luka Lovre Klarica sa šest postignutih golova. On je svojim golovima pred kraj prvog poluvremena držao Zagreb u egalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta se nastavio gledati egal dvoboj s učestalim izmjenjivanjem vodstva i praktički se igralo gol za gol, a zatim se PSG uspio odvojiti na dva gola prednosti četiri minute prije kraja utakmice (26:24). Ipak, Zagrebaši su sjajnom obranom u samom finišu susreta uspjeli okrenuti utakmicu u svoju korist te su u konačnici slavili rezultatom 28:26. Igrač utakmice je zasluženo bio Klarica koji je postigao 10 golova. Kod poraženog PSG-a se istaknuo pivot Kamil Syprzak koji je postigao šest golova.

Nakon utakmice je legendarni Nikola Karabatić od RK Zagreba primio nagradu životnog djela zbog svoje veličanstvene karijere, a ovo mu je ujedno bila i posljednja utakmica koju je odigrao u Areni Zagreb s obzirom na to da će na kraju ove sezone otići u mirovinu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano