Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roberto Firmino zabio hat-trick u debiju za Al Ahli

Robertu Firminu nije dugo trebalo da pronađe formu u novom klubu. U svome debiju za saudijski Al Ahli zabio je tri gola i tako predvodio svoju momčad do pobjede na otvaranju sezone protiv Al Hazema.

Već nakon šest minuta igre Firmino je zabio svoj prvijenac. Asistent mu je bio Ali Majrashi. Četiri minute kasnije Brazilac zabija svoj drugi pogodak. Ovoga puta asistirala mu je još jedna velika zvijezda koja je ovog ljeta došla u Al Ahli, Riyad Mahrez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na papiru puno slabiji Al Hazem se nije predavao i u 50. minuti smanjuju vodstvo Al Ahlija. Strijelac je bio još jedan Brazilac Vina.

Pitanje pobjednika riješio je Firmino u 72. minuti svojim trećim pogotkom. Ovoga puta Firmino je bio najbrži na odbijancu i mirno je pospremio loptu u mrežu.

Al Ahli je tako na najbolji mogući način startao u sezonu. Prošle sezone su upravo ova dva kluba kao prvi i drugi ušli iz saudijske druge lige u prvu. Al Ahli je nakon toga postao jedan od četiri kluba koje financira država pa su im ambicije uoči sezone visoke.

Komentari

Povezano