Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma i Atalanta remizirali na Olimpicu, Mourinho isključen

Posljednji susret 19. kola Serie A na Olimpicu odigrali su Roma i Atalanta, a na kraju je završilo neodlučeno 1:1. Obje momčadi ušle su u ovaj susret s pobjedama u 1/8 finala talijanskog Kupa. Roma je na domaćem terenu svladala Cremonese 2:1, dok su gosti iz Bergama također kao domaćin bili bolji od Sassuola 3:1.

Utakmica nije mogla bolje započeti za goste, s obzirom da su poveli već u 8. minuti. Nakon centaršuta Alekseyja Miranchuka, Nizozemac Teun Koopmeiners lijepo je glavom pogodio za 0:1. Pola sata kasnije Roma je dobila kazneni udarac. Tragičar kod gostiju bio je Matteo Ruggeri, a siguran realizator Paulo Dybala za poravnanje na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj rezultat ostao je do kraja utakmice. U drugom poluvremenu Roma je bila bolji suparnik, ali nije uspjela stići do pogotka.

Najveći krivac za ovaj rezultat zasigurno je vratar Atalante Marco Carnesecchi, koji je skupio ukupno sedam obrana. Ipak, najzanimljiviji dio susreta dogodio se u četvrtoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena, kada je Jose Mourinho dobio crveni karton zbog prigovora glavnom sucu.

Mario Pašalić ušao je u igru kod Atalante u 64. minuti susreta. Sada za obje momčadi ponovo slijede Kup susreti. U četvrtfinalnim ogledima, Roma će igrati gradski derbi s Laziom, dok će Atalanta u goste kod Milana.

Komentari

Povezano