Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma ispisala povijest dovođenjem nogometaša iz Saudijske Arabije, stiže i stoper

Slabašan početak sezone je iza nogometaša Rome koji poslije dva kola Serie A imaju tek jedan osvojeni bod iz susreta protiv Cagliarija i Empolija. Rimski klub je prethodno ovog ljeta doveo već šest igrača, no na tome neće stati jer je danas službeno predstavljen i sedmi, dok osmi stiže do kraja tjedna.

Danas je ”Vučica” predstavila Sauda Abdulhamida, 25-godišnjeg desnog bočnog koji stiže iz Al Hilala. Taj transfer je vrijedan 2.5 milijuna eura, a Abdulhamid iza sebe već ima 36 nastupa za reprezentaciju Saudijske Arabije uključujući i tri nastupa na Svjetskom prvenstvu 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saud je tako postao prvi nogometaš iz Saudijske Arabije u povijesti koji je kompletirao transfer u neki od klubova lige petice. Dosad su trojica nogometaša iz te zemlje igrala u ligama petice, međutim u svakom od tih slučajeva se radilo o posudbama pa je tako Salem Al Dawsari igrao za Villarreal 2018. godine, a Fahad Al Muwallad za Levante. Mukhtar Ali je bio član Chelseajeve akademije međutim nikad nije zaigrao za taj klub, dok je Sami Al Jaber 2000. godine bio na posudbi u Wolverhamptonu kada su ”Vukovi” bili dio Championshipa.

Uz njegovo dovođenje, prema informacijama Fabrizia Romana, danas je Roma dogovorila sve uvjete s Lensom oko transfera stopera Kevina Dansa. 25-godišnji Austrijanac stiže u transferu vrijednom 25 milijuna eura od kojih je 22 fiksno, dok ostala tri ovise o bonusima.

Komentari

Povezano