Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma opet trguje besplatno, Kante dogovorio posao od 100 milijuna godišnje

Svako ljeto donosi nova uzbuđenja i tektonske promjene na tržištu igrača, ali ovo je krenulo bombastičnije nego li ijedno koje pamtimo.

Krenimo prvo s nekoliko brzinskih vijesti iz Premiershipa. Jefferson Lerma je kao slobodan igrač iz Bournemoutha preselio u Crystal Palace, dok je Dean Henderson jako blizu potpisa ugovora s Nottingham Forestom. United doduše nije potvrdio ovaj posao jer čekaju razrješenje vlastite golmanske situacije. Donny van den Beek je pak potvrdio da želi otići iz kluba jer jednostavno želi igrati nogomet što u Unitedu ne radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavljamo blok vijesti s Romom koja u svoje redove dovodi dva besplatna igrača. Prvi je Houssem Aouar kojeg je ne tako davno u svojim redovima htio Arsenal, dok bi drugi trebao biti stoper Eintracht Frankfurta, Evan N’Dicka. Jose Mourinho bi bez plaćanja odštete trebao dobiti dva jako solidna igrača.

Brahim Diaz nakon tri sezone u Milanu na posudbi se vraća u Real Madrid. U Realu vide Diaza kao ključnog igrača u idućim godinama te mu je ponuđen ugovor do 2027. Koliko vjeruju u njega kao bitnu kariku govori i činjenica da planiraju imati njegovo predstavljanje, iako je tehnički njihov igrač.

N’Golo Kante bi mogao postati jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu. Predstavnici Al Ittihada se nalaze u Londonu te dogovaraju potpis ugovora s Kanteom koji u arapski klub može doći kao slobodan igrač. Ugovor bi trebao potpisati do 2025., a zarada bi mu bila 100 milijuna eura godišnje.

Nakon Mac Allistera, Liverpool lovi još dva veznjaka. Njihova imena: Manu Kone i Khephren Thuram. Službenih ponuda još nema jer se čekala finalizacija posla s Mac Allisterom, no izgledno je da će biti poslana u idućim danima. Thuram se pri tome čini kao ozbiljnija i očitija meta.

Spomenimo da Marcusa Thurama želi PSG, Christiana Pulišića Milan (iako je tamo sve u stand-byu), Levija Colwilla Brighton (Chelsea odbio ponudu od 30m €) te Angela Di Mariu Benfica (slobodan je igrač).

Komentari

Povezano