Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma u problemima, sjajna Monza, siguran Juventus

Zanimljiv smo dan gledali u talijanskoj Serie A gdje traju borbe za Europu, opstanak, ali i prestiž. U jutarnjem terminu su utakmicu odigrali Verona i Torino gdje su domaćima trebali bodovi kako bi se odmakli od mjesta koje bi ih odvelo u Serie B. Nisu pri tome uspjeli, a krvnik je bio Nikola Vlašić koji je zabio sjajan gol za pobjedu Torina 1:0.

Fiorentina je pak slavila s 2:0 protiv Udinesea golovima Castrovillija i Bonaventure. Bila je to potpuna dominacija domaće ekipe koja je gostima iz Udina dopustila tek jedan udarac u okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli još opijen slavljem naslova prvaka je stigao na gostovanje kod Monze gdje je momčad Silvia Berlusconija iskoristila opuštenost gostiju. Mota i Petagna su bili strijelci za Monzu koja je sada na impresivnom 9. mjestu te ne zna za poraz već punih 7 utakmica.

Roma je gostovala kod Bologne te im je bila potrebna pobjeda kako bi se izjednačili s Milanom po broju bodova. Međutim, ekipa Josea Mourinha je imala opet iste probleme koje smo već viđali toliko puta ove godine. Tri velike šanse, sve tri promašene za konačnih 0:0 i sva manju šansu da će vidjeti Ligu prvaka, a možda i Europa ligu, iduće godine. Barem putem ligaškog plasmana, jer u Europa ligi se i dalje bore za naslov i plasman u Ligu prvaka.

Juventus je s 2:0 svladao Cremonese u utakmici u kojoj gosti nisu niti malo bili opasni. Fagioli je zabio u 55. minuti, a Bremer u 79. što Juventus drži na drugom mjestu lige. Hoće li tako i ostati, više ovisi o sudskoj presudi nego li o formi samog kluba.

Komentari

Povezano