Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma tijesno svladala posljednju Salernitanu

Posljednji susret 22. kola Serie A odigrali su posljednja Salernitana te peta momčad prvenstva Roma. Momčad iz glavnog grada slavila je rezultatom 1:2.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli ništa vrijedno spomena. Međutim, nastavak susreta ponudio nam je više uzbuđenja. Odmah na startu Roma je povela 0:1. Paulo Dybala sigurno je realizirao kazneni udarac i tako stigao do svog šestog ovosezonskog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 66. minuti pisalo je 0:2 na semaforu, Lorenzo Pellegrini povećao je vodstvo momčadi koje vodi Daniele De Rossi. Činilo se kako će gosti mirno privesti susret kraju, no Salernitana je nakon samo četiri minute smanjila na 1:2. Grigoris Kastanos lijepo je pogodio glavom za smanjenje prednosti Rome.

Do kraja susreta domaćin je pokušao svim silama doći do boda, no novi pogodak nismo vidjeli. Roma je tako stigla do druge uzastopne pobjede, dok je Salernitana upisala novi poraz te je ostala prikovana za dno sa samo 12 osvojenih bodova.

U sastavu domaćina cijeli susret odigrao je Domagoj Bradarić. Novopridošli Toma Bašić iz igre je izašao u 62. minuti susreta.

Komentari

Povezano