Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma u 95. minuti do boda u Firenzi

Uspavanost koju su nam pružile prve dvije utakmice današnjeg programa Serie A donekle je ublažila utakmica Juventusa i Atalante odigrana u ranijem večernjem terminu, ali zato i potpuno neutralizirala zanimljivost dvoboja Fiorentine i Rome koji je večeras odigran u Firenzi.

Prvi su mrežu protivnika zatresli domaćini i to Luca Ranieri udarcem glavom nakon kornera kojeg je izveo Nicolás González u 18. minuti. Pogodak glavom doveo je i do izjednačenja, a strijelac je u 57. minuti za Romu bio Alžirac Houssem Aouar, čiji je to bio jubilarni 50. pogodak u seniorskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion Artemio Franchi eksplodirao je u 67. minuti, kada je nakon centaršuta s lijeve strane Andrea Belotti glavom spustio loptu na peterac, odakle Rolando Mandragora pogađa mrežu Mile Svilara za 2:1. U 80. su minuti domaćini imali priliku potvrditi pobjedu, ali Cristiano Biraghi promašio je kazneni udarac.

Viole međutim nisu izdržale s vodstvom do kraja. Igrala se 95. minuta, čak devetorica nogometaša Rome nalazila se oko šesnaesterca Fiorentine, a jednu visoku loptu Evan N’Dicka spušta na volej kojeg Diego Llorente zakucava u mrežu za konačnih 2:2.

Roma se ovim bodom približila nastupu u Ligi prvaka na samo tri boda zaostatka, dok se Fiorentina još uvijek nada ulasku u Europu, te je trenutno s 43 boda na osmom mjestu te tek pet bodova manje od Rome.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano