Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Roma u završnici slomila Udinese

Roma je večeras na Olimpicu ugostila momčad Udinesea te stigla do naoko sigurne pobjede, pete u posljednjih sedam utakmica Serie A.

Jedino zanimljivo u kvalitetom siromašnom prvom poluvremenu, u kojem smo vidjeli tek pet udaraca prema oba gola, dogodilo se u 20. minuti, kada je Gianluca Mancini glavom loptu pospremio u mrežu gostujućeg gola, nakon odličnog ubačaja Paola Dybale iz slobodnog udarca s 30-ak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Udina do izjednačenja dolaze u 57. minuti, kada je Florian Thauvin poentirao također glavom, nakon centaršuta Martína Payera s lijeve strane.

Roma potom malo pojačava svoj napadački angažman, koji im se napokon isplatio u 81. minuti. Sjajnu akciju koja je krenula s centra realizirao je Dybala na odličnu asistenciju Romelua Lukakua za 2:1. Konačnih 3:1 postavio je Stephan El Shaarawy koji je sjajno plasirao svoj udarac s nekih 13 metara s lijeve strane u suprotan kut vrata Marca Silvestrija.

Ovom pobjedom Roma je skočila na peto mjesto ljestvice, s tek tri boda manje od četvrto plasiranog Napolija, dok Udinese ostaje na 16. mjestu s 11 osvojenih bodova. Naš Antonio Tikvić nije ulazio u igru kod gostiju.

Komentari

Povezano