Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ronaldo i Mane razbili Benzemin Al-Ittihad

U vrijeme kad većina europskih liga miruje s nogometom, u Saudijskoj Arabiji imamo priliku gledati bivše igrače nogometnih velikana. Tako nam je 18. kolo tamošnjeg prvenstva donijelo okršaj između Al-Ittihada te Al Nassra. S jedne strane Karim Benzema, N’Golo Kante, Fabinho, a s druge Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozović, Sadio Mane… Potonji su u konačnici slavili s 2:5 u jako zanimljivoj utakmici.

Nije baš najbolje krenulo za goste, s obzirom da su već u 14. minuti susreta bili u rezultatskom zaostatku. Abderrzak Hamdallah zabio je za vodstvo domaćina od 1:0, na asistenciju Karima Benzeme. Ipak, do kraja poluvremena Al Nassr preokreće rezultat. Prvo je Cristiano Ronaldo zabio s bijele točke u 19. minuti za poravnanje, a onda je Anderson Talisca u 38. doveo goste u vodstvo od 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovo Hamdallah zabija za Al-Ittihad na početku drugog dijela i vraća utakmicu u egal. Ključan trenutak susreta dogodio se u 67. minuti.

Bivši igrač Monaca i Liverpoola, Fabinho skrivio je kazneni udarac te dobio drugi, isključujući žuti karton. Ronaldo je opet bio siguran za vodstvo gostiju iz Rijada od 2:3. Realizirajući drugi kazneni udarac na utakmici, stigao je do svog 19. prvenstvenog pogotka u sezoni te se nalazi na vrhu ljestvice strijelaca.

Do kraja dvoboja gledali smo jednosmjernu utakmicu. Gosti su s igračem više postigli još dva pogotka, a oba su djelo Sadia Manea. Prvi je zabio u 76. minuti, a drugi šest minuta kasnije. Al Nassr je ovom pobjedom smanjio zaostatak za Al Hilalom na sedam bodova razlike.

Komentari

Povezano