Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ronaldo: „Naravno da je ovo moje posljednje Europsko prvenstvo“

Slovenija je sinoć zaista skupo prodala svoju kožu. Nakon remija bez golova nakon regularnog dijela i produžetaka, Portugal je boljim izvođenjem jedanaesteraca prošao u četvrtfinale Europskog prvenstva gdje ih čeka Francuska.

Cristiano Ronaldo nije imao večer za pamćenje, u 105. minuti je promašio kazneni udarac, a nakon utakmice podijelio je svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuga na početku, radost na kraju. To je nogomet, trenuci koji su neopisivi. Imao sam izravnu priliku dovesti momčad u vodstvo, ali nisam uspio. Jan je odlično obranio. Nisam čitavu godinu promašio penal, ali kada je bilo najvažnije nisam uspio. Mislim da smo zasluženo pobijedili jer smo igrali s više autoriteta. Slovenija se gotovo čitavu utakmicu branila. Posebne čestitke našem vrataru koji je obranio tri penala.

Naravno da je ovo moje posljednje Europsko prvenstvo, ali ne pokreće me to. Pokreće me entuzijazam. Bilo mi je žao navijača. Uvijek dajem sve od sebe za ovaj dres, bez obzira na promašaje ili pogotke. Tako ću cijeli život. Odgovornost se mora preuzeti.

Junak susreta bio je vratar Diogo Costa koji je obranio čak tri udarca s bijele točke.

Jako sam uzbuđen. Bilo je jako teško ostati usredotočen. Sretan sam što sam pomogao momčadi plasirati se u četvrtfinale.

Komentari

Povezano