Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ronaldo s dva gola predvodio Al-Nassr do pobjede protiv Al-Ahlija

Veliki derbi saudijskog nogometa odigran je večeras između Al-Nassra i Al-Ahlija. Uoči susreta Al-Nassr je imao 12 bodova te su bili na šestom mjestu, tri manje od Al-Ahlija na petom. U ludoj utakmici sa sedam pogodaka Al-Nassr je s 4:3 došao do važne pobjede.

Nije moglo bolje krenuti za Al-Nassr koji je poveo već u četvrtoj minuti. Sadio Mane je oduzeo loptu i uposlio Cristiana Ronalda koji takve situacije ne propušta i to je 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17. minuti na semaforu je bilo 2:0. Nakon kornera loptu je na drugu stativu prenio Aymeric Laporte, a loptu je u gol iz velike blizine ugurao Anderson Talisca.

Ludih pola sata kompletirano je golom gostiju u 30. minuti. Franck Kessié je dočekao loptu na rubu kaznenog prostora i lijepo pogodio za smanjenje vodstva.

Da Al-Nassr na predah ipak ode s dva gola prednosti pobrinuo se Talisca svojim drugim pogotkom u šestoj minuti sudačke nadoknade. Brazilac je dočekao loptu na rubu kaznenog prostora i snažnim udarcem probio Edouarda Mendyja na golu Al-Ahlija.

Al-Ahli se ponovno vratio u igru odmah na početku nastavka. Talisca je bio neoprezan u kaznenom prostoru i sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Riyad Mahrez koji vraća goste u igru u 50. minuti.

Nije taj rezultat dugo trajao jer se četiri minute kasnije Ronaldo ponovno upisao u strijelce. Odlično se Portugalac riješio svog čuvara i lijepo pogodio za 4:2. Podsjetio je kod tog gola Ronaldo na sada već daleke dane.

Kada se činilo kako je pitanje pobjednika riješeno, Al-Ahli se još jednom primakao na gol zaostatak. Na asistenciju Mahreza strijelac je bio Feras Al Brikan.

Niti nakon čak deset minuta sudačke nadoknade, Al-Ahli nije uspio doći do izjednačenja i ostalo je 4:3. Cijeli susret u važnoj pobjedi svoje momčadi odigrao je i naš Marcelo Brozović. Ovom pobjedom Al-Nassra situacija na vrhu tablice saudijske lige se dodatno zgusnula. Tako je prvih šest momčadi zgurano u samo tri boda.

Komentari

Povezano