Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ronaldo: Želim biti prvi s 1000 golova, a svaki će imati videodokaz

Legendarni Cristiano Ronaldo, koji se nalazi na korak do postizanja 900. ukupnog pogotka u svojoj seniorskoj karijeri, izjavio je da si je postavio cilj postati prvi koji je zabio 1000 golova kako bi ostavio neviđeni trag u nogometnoj povijesti.

U intervjuu s bivšim engleskim reprezentativcem Riom Ferdinandom, koji je dostupan na novootvorenom YouTube kanalu Portugalca, 39-godišnji Ronaldo govorio je o održavanju visokog nivoa igre, dok nastavlja graditi svoj rekord broja postignutih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim dosegnuti 1000 golova. Ako ne budem imao ozljeda, to mi je cilj. Za mene je najveći uspjeh koji mogu ostvariti u nogometu doći prvo do 900 golova. Kad to napravim, izazov će mi biti doći do 1,000.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo je iskreno razgovarao s Ferdinandom, svojim bivšim suigračem iz Manchester Uniteda, o različitim temama uključujući svoje nastupe u saudijskog ligi, strasti prema nogometu koju je uspio zadržati te kritika koje iz nje proizlaze. Na astronomsku popularnost Portugalac se još jednom osvrnuo u svom stilu:

Ako pišeš o Cristianu, završit ćeš na naslovnici, to je normalno. Najpraćenija sam osoba na svijetu. Ne samo zbog mog lijepog lica, već zbog svega. Nogometa, trofeja, obitelji, životnog stila…

Cristiano Ronaldo

Uvijek natjecateljski nastrojen, Ronaldo je brzo istaknuo što njegove golove razlikuje od onih drugih nogometnih legendi poput Peléa i Alfreda Di Stéfana koji su igrali u eri kada kamere nisu bile toliko prisutne.

Svi moji golovi su snimljeni na videosnimci. Slušajte, poštujem sve njih (Peléa i Di Stefana). Ako želite još golova, mogu donijeti i one s treninga. Dokazat ću ljudima. Svi pričaju kako preferiraju ovog ili onog igrača, mene to ne zanima.

Cristiano Ronaldo

Na pitanje o prilagodbi na igranje u Saudijskoj Arabiji, Ronaldo je rekao da je to bilo relativno jednostavno s obzirom na izazove s kojima se suočio otkako je ušao u središte pozornosti u ranoj dobi.

Nijedna zemlja nije savršena, pa mi je prilagodba bila laka i zaista volim biti tamo. Po mom mišljenju, liga je vrlo, vrlo dobra.

Cristiano Ronaldo

Za sami kraj, CR7 se osvrnuo na svoje nastupe na Euru gdje u je u pet utakmica ostao bez postignutog gola.

Ne želim ispasti hvalisav, ali zabio sam 60 golova ove sezone. Svi žele pričati o pet utakmica i koji je bio problem kao da nisam već postigao 130 za Portugal i najviše ukupno golova u povijesti. Postaviti ću ljestvicu još više.

Cristiano Ronaldo

Cijeli intervju pogledajte ispod:

Komentari

Povezano