Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rudeš dodao gasa i doveo četiri nova igrača

U posljednjim satima prijelaznog roka Rudeš je dodao gasa i doveo četiri nova igrača, a redom su stizali Edin Šehić, Ivan Pešić, Karlo Špeljak i Mateo Pavlović.

Šehić (28) je već igrao za Rudeš te skupio deset nastupa u njihovom dresu, a igra na poziciji desnog beka. Posljednje je nastupao za ciparski Akritas, a ugovor mu je istekao u srpnju te je u Rudeš stigao kao slobodan igrač. Svojevremeno je bio član Hajduka, a najdulje je igrao za NK Zagreb za koji je nastupio 80 puta i pritom postigao 11 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pešić (31) je s klubom dogovorio suradnju do kraja sezone, a nekadašnji ofenzivac Hajduka u redove zagrebačkog prvoligaša također stiže kao slobodan igrač. Posljednji angažman imao je u armenskom Alashkertu, a nakon što je s Poljuda otišao početkom 2018. godine igrao je u Rumunjskoj, Kazahstanu, Ukrajini, Bjelorusiji te već spomenutoj Armeniji.

Špeljak je pak stigao na jednogodišnju posudbu iz Celja čiji je član bio od ove sezone, dok je prošle branio boje Šibenika. 20-godišnji brzonogi napadač debitirao nije posljednja akvizicija Rudeša za nastavak sezone, pa je tako klub dogovorio i dolazak Pavlovića.

Stasiti stoper koji je do nedavno nastupao za Rijeku sada će pokušati pomoći Rudeš da izbori ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa. Pavlović je u karijeri promijenio dosta klubova, a najveći trag ostavio je u Francuskoj gdje je najbolje partije pružao u dresu Angersa.

Komentari

Povezano