Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rudeš nastavio s očajnim igrama, Gorica osvojila lagana tri boda

U posljednjoj utakmici 16. kola SuperSport HNL je Gorica ugostila Rudeša i uvjerljivo slavila rezultatom 3:0. Pitanje pobjednika je bilo praktički riješeno u prvom poluvremenu nakon kojeg je domaći sastav imao prednost od tri gola razlike.

Uz sve navedeno, statistika prvog poluvremena priča sama za sebe. Gorica je uputila osam udaraca od čega je čak sedam išlo u okvir gola, dok je Rudeš uputio svega dva udarca, a jedan je završio u okviru gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica je došla u vodstvo u 16. minuti preko Nikole Vujnovića na asistenciju Josipa Mitrovića. Nakon vodećeg pogotka nastavili su pritiskati i stvarati šanse tražeći povećanje vodstva, a drugi gol na utakmici su postigli u 36. minuti kada je na asistenciju Jurice Pršira pogodio Sven Blummel za 2:0.

Pred sam kraj prvog dijela došli su i do trećeg gola te time odveli susret u puno mirnije vode uoči nastavka. Svoj drugi gol na utakmici je zabio Blummel, a drugu asistenciju je upisao Mitrović. Odmah nakon gola je glavni sudac susreta Mateo Erceg svirao kraj prvog poluvremena.

Trener Rudeša Ivan Mijač je odmah u drugom poluvremenu izvršio četiri zamjene. U igru su ušli Brian Oddei, Krešimir Kovačević, Ivan Tomečak i Ivan Pešić, a iz igre su izašli Dominik Rešetar, Robin Simović, Dominik Mihaljević i Andrej Lazarov.

U drugom poluvremenu se gledao ravnopravniji dvoboj, međutim nismo vidjeli više golova. Gorica je rutinski privela utakmicu kraju. U idućem kolu Gorica putuje u Split, dok Rudeš dočekuje Lokomotivu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano