Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rudeš u 94. minuti došao do prve ovosezonske pobjede

25. kolo Supersport HNL-a su u Kranjčevićevoj zaključili Rudeš i Gorica. Rudeš je u 94. minuti golom Rijada Mašale došao do prve pobjede te su slavili 2:1.

Rudeš je bolje krenuo u susret i nekoliko puta zaprijetio u prvih pet minuta. No, svaki put je falio posljednji dodir kojim bi situacija postala do kraja opasna za gol Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji ulazak u utakmicu Rudešu se isplatio u 26. minuti. Tri minute ranije je Krešimir Krizmanić nagazio Jana Doležala u kaznenom prostoru, a sudac Titlić je nakon VAR provjere pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Ante Ćorić koji zabija svoj prvi gol u HNL-u nakon 9.12.2017. kada je u dresu Dinama zabio Istri.

Gorici kao da je trebao primljeni pogodak da zaigraju bolje. Nakon što su otišli u zaostatak probudili su se i u 39. minuti vratili stvari na početak. Dino Štiglec dao je loptu za Tima Matavža koji je znalački iz okreta pogodio za 1:1. Rezultat je to s kojim se otišlo na poluvrijeme.

Nastavila se bolja igra Gorice i u nastavku te su prvih deset minuta nekoliko puta došli blizu preokreta. Najbliže su bili u 54. minuti kada je udarac Gabrijela Rukavine s 20-ak metara sjajno obranio Matej Marković.

U 68. minuti Gorica je ponovno propustila dobru priliku. Nakon velike gužve u kaznenom prostoru lopta je došla do Štigleca čiji udarac odlazi malo pored gola. Posljednja prilika za Goricu došla je u 88. minuti. Mario Maloča je ostao nečuvan nakon kornera Štigleca, ali je pucao ravno u Markovića.

Kada se činilo da će završiti 1:1, Rudeš je došao do pobjede. Na ubačaju Frana Karačića našao se Mašala koji zabija za ekstazu domaćih igrača i navijača. Rudeš je sada došao sedmog boda, dok je Gorica ostala na 30.

Komentari

Povezano