Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rüdiger na asistenciju Modrića zabio za pobjedu Real Madrida nad Mallorcom

Nakon dvotjedne pauze vratila se španjolska La Liga. U 19. kolu na Santiago Bernabeu, Real Madrid je ugostio 14. momčad prvenstva Mallorcu. Utakmica će ostati upamćena po tome što je prvi put u povijesti krov Santiaga Bernabeua bio zatvoren. Real je slavio s 1:0 te tako pobjednički započeo novu godinu.

Prvo poluvrijeme donijelo nam je podosta nervoze, a glavni akter bio je Vinicus Junior. Upravo je on imao najbolju priliku za Madriđane u 20. minuti susreta, no pucao je pored vrata. Gosti su na svoju priliku čekali do 43. minute, kada je Antonio Sanchez pogodio gredu nakon jednog centaršuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak susreta donio nam je još dva okvira gola. Prvo je za goste iz velike udaljenosti Daniel Rodriguez zatresao desnu vratnicu. Nakon toga Real je krenuo pritiskati, a Joselu je u 72. minuti iz blizine također pogodio vratnicu.

No, šest minuta kasnije za goste nije bilo spasa. Luka Modrić izveo je korner, a Antonio Rüdiger bio je najviši te pogodio za 1:0. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, Luka Modrić u dresu Reala odigrao je 85 minuta s kapetanskom trakom oko ruke. Real je ovom pobjedom pobjegao Gironi na 3 boda prednosti, čiji susret s Atleticom počinje u 21:30.

Komentari

Povezano