Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rujevica podijeljena za finale Kupa Hrvatske

HNS je na svojim stranicama izvijestio kako je održan sastanak s predstavnicima dvaju finalista Hrvatskog nogometnog kupa, Šibenikom i Hajdukom, te predstavnicima grada Rijeke gdje će se finale odigrati 24. svibnja. U protekla su dva tjedna Šibenik i Hajduk minimalnim pobjedama nad Dinamom, odnosno Slaven Belupom, osigurali svoje drugo međusobno finale u povijesti ovog natjecanja.

Na navedenom je sastanku HNS obznanio kako će stadio HNK Rijeka, kako se Rujevica službeno zove, i biti podijeljen među navijačkim pukom. Svaki će klub dobiti po 30,5% kapaciteta stadiona, što bi s obzirom na kapacitet stadiona (8.279 gledatelja) trebalo iznositi po 2.525 karata po klubu. Za navijače Hajduka predviđena su četiri sektora istočne tribine stadiona, dok će pristalice Šibenčana na njegov sjever – tribinu na kojoj obitava riječka Armada. Trebalo bi se na ovaj način izbjeći miješanje dvaju navijačkih skupina, s obzirom da istočna tribina ima zasebni prilaz i pristupnu cestu stadionu. Cijene ulaznica za navijačke sektore iznositi će 20 eura, dok bi oba kluba trebala dobiti i po jedan sektor zapadne tribine, čije će cijena iznositi 25 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice namijenjene navijačima prodavati će izravno klubovi, dok će prodaja preostalog kapaciteta ići preko Hrvatskog nogometnog saveza. Planirano je kako će prodaja ulaznica krenuti početkom svibnja.

Komentari

Povezano