Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rukomet na OI; Danska deklasirala Francusku

Olimpijske igre u Parizu započele su punom parom, a ljubitelji rukometa imali su što gledati danas. U sljedećem tekstu se nalazi pregled današnjih dvoboja grupe A i grupe B.

U terminu devet ujutro sastali su se Španjolska i Slovenija. Španjolska je slavila rezultatom 25:22. Aleix Gómez je bio najprecizniji za Španjolce sa sedam pogodaka, a Slovence je streljački predvodio Dean Bombač s pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva sata poslije, točnije u 11 sati, sastali su se Mađarska i Egipat. Egipćani su pobijedili rezultatom 35:32. Bence Imre je bio prvi strijelac Mađarske sa sedam pogodaka, a Ahmed Adel je pogodio mrežu devet puta za svoju ekipu.

Norveška i Argentina su se sastale u 16 sati, te su Norvežani pobijedili rezultatom 36:31. Tobias Grøndahl je bio najopasnijo po argentinski gol s osam pogodaka, a Diego Simonet je bio najprecizniji Argentinac s pet pogodaka.

Njemačka je savladala Švedsku rezultatom 30:27. Renars Uščins je za Njemačku pogodio osam puta, te je njegov učinak kopirao kolega sa švedske strane – Hampus Wanne.

I najjači ogled dana je donio pobjedu Danske protiv Francuske s uvjerljivih 37:29. Mathias Gidsel i Simon Pytlick su bili najbolji strijelci Danske sa po 11 pogodaka, a Hugo Descat je predvodio Francuze sa sedam pogodaka.

Komentari

Povezano