Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rukometaši Sesveta doživjeli novi poraz u Europskoj ligi

U sklopu trećeg kola EHF Europske lige, rukometaši Sesveta gostovali su u Češkoj kod HCB Karvine. Sesvećani su veći dio utakmice bili u egalu s iskusnim Česima koji su na kraju došli do zaslužene pobjede rezultatom 32:29.

Zanimljivo prvo poluvrijeme bolje su otvorili domaćini koji su u šestoj minuti poveli s 5:2. Sesvećani su održavali priključak za protivnicima na minus tri, da bi sredinom prvog dijela poravnali rezultat serijom 3:0. Do predaha, prednost se na terenu izmjenjivala čak šest puta, a na odmor su zadovoljniji otišli Česi s minimalnih 17:16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početnih deset minuta nastavka igralo se gol za gol, dok su iduću dionici istog vremenskog interval dobili domaćini sa 6:2 te stekli najveću prednost od četiri pogotka razlike. Aktualni češki prvak je mirno sačuvao vodstvo u završnici dvoboja i u konačnici osvojio prva dva boda.

Najistaknutiji pojedinci u momčadi Igora Vorija bili su Davor Gavrić i Zlatko Rauzan sa sedam golova, dok su pobjednike predvodili Dominik Solak s 10 pogodaka i Petr Mokros s 12 obrana.

U drugom ogledu skupine G Flensburg je s uvjerljivih 44:27 svladao Tatabányju.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano