Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rukometaši Trogira ostvarili najveći europski uspjeh u povijesti kluba

Rukometaši Trogira su ovog tjedna igrali utakmice drugog kola EHF Europskog kupa protiv H71, kluba s Farskih Otoka. Obje utakmice su se, zbog smanjenja troškova puta, igrale u Trogiru te su obje okončane istim rezultatom – 29:22 za hrvatskog predstavnika koji je tako ispisao najljepše stranice svoje europske povijesti.

U sjajnoj atmosferi prepune dvorane u Trogiru, domaći rukometaši su odigrali odličan prvi povijesni europski susret nakon kojeg je bilo jasno da su za “koplje” bolja momčad od Farana. U prvom dvoboju se istaknuo Tomislav Radnić sa 7 pogodaka, dok je kod poraženih Sveinur Olafsson zabio šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trogirani su i u uzvratu napunili dvoranu “Vinko Kandija“, a ni u tom ogledu nije bilo ništa zanimljivije. Trogir je na poluvremenu već imao +5 što je trener domaće momčadi iskoristio za davanje prilike svim igračima kako bi upisali nastup u europskom natjecanju. Ponovno je završilo 29:22, a najefikasniji igrač utakmice je bio Antonio Berislav Tokić sa sedam pogodaka, dok je šest dodao Marino Vulić.

Nakon završetka svih utakmica drugog kola, održat će se ždrijeb dvoboja 3. kola.

Komentari

Povezano