Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rukometaši Zagreba uvjerljivo slavili protiv Crvene Zvezde

Nakon uvodnog poraza od mađarske Tatabanye rukometaši Zagreba upisali su i prvu pobjedu na 55. izdanju TV Turnira Šampiona u Doboju. U dvoboju drugog kola skupine A, bili su bolji od ekipe Crvene Zvezde rezultatom 38:21 (19:9). Za prolazak skupine i eventualni nastup u finalu ili utakmici za treće mjesto, hrvatski će rukometni prvaci igrati u subotu s makedonskim prvakom Eurofarm Pelisterom.

Najbolja hrvatska momčad dominirala je prvim poluvremenom te su na poluvrijeme otišli s velikih 10 pogodaka prednosti. Vratar Ante Grbavac je u prvih 30 minuta igre zaustavio čak devet protivničkih udaraca. Do konca susreta hrvatski su prvaci samo malo spustili ritam, ali su i tu dionicu bili bolji od rivala iz Beograda i na koncu su dvoboj priveli kraju s prednošću 38:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračem utakmice sa sedam je postignutih pogodaka proglašen Patryk Walczak, a njemu uz bok svakako treba istaknuti raspoloženog Antu Grbavca s čak 15 obrana. Po četiri su gola postigli Luka Lovre KlaricaFilip GlavašMiloš Kos i Ihar Bialiauski.

Podsjetimo, na turniru u Doboju sudjeluje sedam klubova. Uz hrvatskog prvaka tu su i mađarska MOL TatabanyjaEurofarm Pelister (Makedonija), MRK Crvena Zvezda (Srbija), Al Ahly (Egipat), Besiktas (Turska) i domaćin Sloga. Osmi sudionik je trebao biti mađarski Telekom Veszprem, ali zbog bolesti većeg dijela ekipe na koncu su otkazali dolazak.

Komentari

Povezano