Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rukometašice Podravke prosule +7 na gostovanju u Mađarskoj i osvojile samo bod

Nije prošlo niti mjesec dana otkako je hrvatska ženska rukometna reprezentacija prosula prednost od šest golova razlike u odlučujućoj utakmici druge faze Svjetskog prvenstva protiv Mađarske te su poražene s 23:22, danas se nešto slično dogodilo hrvatskim viceprvakinjama.

Naime, rukometašice Podravke su danas gostovale kod mađarskog Vaca u okviru prvog kola skupine A EHF Europske lige te su koračale prema uvjerljivoj pobjedi jer su u 53. minuti vodile s 28:21. Nažalost, to nije bilo dovoljno za pobjedu jer su Mađarice postigle sedam pogodaka u nizu uključujući izjednačujući gol za 28:28 tek 11 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što znamo, postoji jedan zajednički nazivnik ovih utakmica, a to je Ivica Obrvan, izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije i trener Podravke čije su ekipe doživjele dva kolosalna raspada u rasponu od samo mjesec dana.

Što se najboljih strijelaca tiče, Tina Barišić je postigla devet golova, a Katarina Pandža šest, dok su za Vac po sedam golova zabilr Csenge Kuczora i Fanny Helembai.

Komentari

Povezano