Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Russell Westbrook seli u Denver Nuggetse

Los Angeles Clippersi su dogovorili razmjenu kojom šalju Russella Westbrooka u Utah Jazz, izvještava ESPN. Očekuje se da će Westbrook uskoro postići otkup ugovora s Jazzom, što će mu omogućiti da se pridruži Denver Nuggetsima. Sastav iz Colorada će biti šesti tim za koji Westbrook igra u posljednjih sedam sezona.

MVP sezone 2016./2017. je prošle sezone prosječno bilježio najnižih 11,1 poena u svojoj NBA karijeri, uz koje je bilježio 5,0 skokova i 4,5 asistencije. “Brodie” je započeo sezonu kao početni razigravač Clippersa, ali se prebacio na klupu nakon što je tim doveo Jamesa Hardena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franšiza iz LA-a je pokušavala pronaći partnera za razmjenu za 35-godišnjeg veterana otkako je sezona završila, a Nuggetsi su se brzo istaknuli kao favoriti. Westbrook sada može udružiti snage s trostrukim MVP-em lige Nikolom Jokićem i popuniti prijeko potrebnu rupu u njihovoj vanjskoj liniji, dok se očekuje da će ponovno ulaziti s klupe.

Putem Clippersa iz Utah odlazi Kris Dunn koji je prošle sezone prosječno bilježio 5,4 poena i 3,8 asistencija s Jazzom. Tridesetogodišnjak, koji je izabran od strane Minnesota Timberwolvesa kao peti izbor na draftu 2016., pristao je na trogodišnji ugovor vrijedan 17 milijuna dolara s Clippersima. Jazz će također dobiti pravo zamjene izbora druge runde drafta.

Komentari

Povezano