Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli potvrdio prolazak u slavljeničkoj atmosferi

U utakmici koja je svoju uvertiru imala tokom cijelog dana na ulicama Napulja, gdje su ultrasi Eintrachta usprkos policijskim zabranama stigli u velikom broju i izazvali velike nerede, Spallettijevi puleni su ponovno demonstrirali silu i slavili rezultatom 3:0 protiv Eintracht Frankfurta. Sjajni Osimhen je dva puta pogađao protivničku mrežu, dok je Zielinski bio siguran s bijele točke.Prvo poluvrijeme je proteklo s dosta grubih prekršaja gdje su se igrači međusobno počastili s nekoliko udaraca. Neki bi to nazvali pravom muškom igrom koju je puštao sudac Anthony Taylor.

Eintracht Frankfurt nije stvorio neku konkretnu šansu u prvom dijelu utakmice, iako su zaprijetili jednom nakon kornera preko Borrea. Napoli je nekoliko puta zadao posla Kevinu Trappu preko Kvaradone, Osimhena i Politana, a kada se činilo kako će se na predah otići bez golova, pojavljuje se Air Osimhen. Doslovno pred sam kraj prvog poluvremena je neobjašnjivo ostao nečuvan u šesnaestercu gostiju, gdje je nakon ubačaja Politana nebeski skočio i neobranjivo pogodio glavom za hladan tuš gostujućoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je Napoli nastavio pritiskati i tražiti drugi pogodak, a u tome su uspjeli već u 53. minuti susreta kada Kvaratskhelia prebacuje loptu na desnu stranu gdje je pronašao Di Lorenza, ovaj ubacuje u sredinu, a opet Osimhen ostaje nečuvan i posprema za 2:0 te u potpunosti gasi bilo kakav tračak nade za goste. U 58. minuti je Eintracht Frankfurt bio blizu počasnog pogotka, međutim Kamada je zicer šansu upropastio zaista mlakim udarcem. Samo šest minuta kasnije stiže i kazna za taj promašaj u obliku kaznenog udarca za domaći sastav. Poljak Zielinski je bio siguran realizator za 3:0.

Naravno, u tom trenutku je Napoli imao ogromnih ukupnih 5:0 i sam ritam utakmice je pao te je ostatak utakmice protekao u odrađivanju posla.Napoli sasvim zasluženo prolazi dalje u sljedeću fazu, u ovakvoj formi su bili prevelik zalogaj i za veće izazove od trupi Olivera Glasnera.

Komentari

Povezano