Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rutinsko slavlje hrvatskih vaterpolista u razigravanju Svjetskog prvenstva

Nakon razočaravajućeg oproštaja od borbe za medalje nakon poraza od Crne Gore, Barakude su u prvoj utakmici razigravanja za plasman od 9. do 12. mjesta slavile protiv Kanađana rezultatom 12:5.

To znači kako će izabranici Ivice Tucka u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu, od 3:30h, igrati za 9. mjesto protiv Australije koja je u dramatičnoj utakmici pobjedila Japance sa 16:15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko promjena napravio je izbornik Tucak u sastavu, pa je na vratima umjesto Andre Bijača bio Toni Popadić, odradivši odličan susret s devet obrana, od čega i jednim obranjenim petercem. Na tribinama su bili i kapetan Ivan Krapić, Ante Vukičević, a zato su priliku u bazenu dobili Filip Križić i Andrija Bašić.

Hrvatska je cijeli susret bila u vodstvu, polagano ga povećavajući tokom druge četvrtine, da bi se u trećoj četvrtini odvojila na 8 pogodaka razlike zahvaljujući pogocima Marinića Kragića, Bukića, Burića i Butića te mirno privela susret kraju održavavši istu rezultatsku razliku te donekle ispravši gorak okus nakon razočaravajućeg ispadanja u doigravanju.

Komentari

Povezano