Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ružan dan za Juventus – nakon kazne uslijedilo poniženje kod Empolija

Nogometaši Empolija su na svom Carlo Castellaniju zatvorili 36. kolo Serie A velikom pobjedom od čak 4:1 protiv Juventusa čime su po prvi put nakon 1999. godine slavili na domaćem terenu protiv “Stare dame”.

Izabranici Paola Zanettija su već poslije 21 minute provedene na terenu imali komfornih 2:0. Poveli su u 18. minuti pogotkom Francesca Caputa s bijele točke, dok je samo tri minute kasnije nakon kornera Sebastiano Luperto svojim drugim ovosezonskim pogotkom udvostručio prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, Francesco Caputo dolazi do svoje prve ovosezonske “doppiette” čime je Juventus po prvi put nakon 7 godina uspio primiti tri pogotka nakon samo 47 minuta igre u Serie A.

Gosti su do počasnog pogotka stigli u 85. minuti preko Federica Chiese, no nije to bila neka utjeha za kraj ovog katastrofalnog dana za Juventus jer je, samo pola sata prije početka večerašnje utakmice, na klupsku adresu stigla službena kazna oduzimanja 10 bodova zbog financijskih malverzacija nakon koje je momčad iz Torina potonula s druge na sedmu poziciju prvenstvene ljestvice.

U trećoj minuti sudačke nadoknade, konačnih 4:1 je postavio Roberto Piccoli kojemu je to bio drugi pogodak u posljednja dva nastupa za Empoli, a ovom pobjedom su nastavili niz od četiri utakmice bez poraza u Serie A (3 pobjede i jedan remi).

Dodajmo još kako su u prvoj današnjoj utakmici na “Čizmi”, Roma i Salernitana remizirali rezultatom 2:2.

Komentari

Povezano