Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

S jahte i odmora u Disneylandu pozvani na EURO

Ian Maatsen i Joshua Zirkzee pozvani su u nizozemsku reprezentaciju nakon ozljeda Frenkija de Jonga i Teuna Koopmeinersa. De Jong je otpao zbog ozljede gležnja, dok je Koopmeiners otpao zbog ozljede prepone prilikom zagrijavanja za prijateljsku utakmicu protiv Islanda koja je završila pobjedom Nizozemske s 4:0.

Maatsen, lijevi bek Chelsea, koji je prethodnu polusezonu odigrao na posudbi u Borussiji Dortmund, dobio je poziv izbornika Ronalda Koemana dok se s djevojkom odmarao na svojoj jahti u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako se Maatsenov otac vozio šest sati do kampa nizozemske reprezentacije u Wolfsburgu kako bi sinu donio kopačke i potrebne privatne stvari.

S druge strane Zirkzee, napadač Bologne, bio je na odmoru u Miamiju te je morao prekinuti svoj posjet Disneylandu uslijed Koemanovog poziva.

Mladi napadač imao je odličnu sezonu u Bologni, a upisao je 11 pogodaka i pet asistencija u Serie A. Upiše li nastup na EURO-u to će mu biti i prvi nastup za nizozemsku reprezentaciju, baš kao i Maatsenu.

Komentari

Povezano