Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sada je i službeno: Conor McGregor se uskoro vraća u kavez

Netom što je završio povijesni UFC 300, čelni čovjek organizacije Dana White odlučio je sa svim prisutnima podijeliti nove zanimljive informacije. Tako je na konferenciji za medije nakon održane priredbe otkrio tri zanimljive borbe koje nas očekuju u skorijoj budućnosti.

Najavio je dva meča koja će se održati na UFC 302 koji je na rasporedu 1. lipnja u Newarku. U glavnoj borbi Islam Makhachev branit će pojas u lakoj kategoriji protiv Dustina Poiriera, dok će se u sunaslovnom meču susresti Sean Strickland i Paulo Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, White je potvrdio nešto što je cijela MMA javnost već dugo čekala. Napokon je službeno to da se Conor McGregor vraća u kavez. Protivnik je upravo onaj o kojem se i ranije pričalo, a njegovo ime je Michael Chandler.

Borba će se održati na UFC 303 koji je na rasporedu 29. lipnja u Las Vegasu, a ugovorena je na pet rundi u velter kategoriji do 77 kilograma. McGregor je posljednju borbu odradio u srpnju 2021. godine kada je pretrpio težak lom noge u borbi protiv Poiriera.

Komentari

Povezano