Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sadiq fantastičnim golom srušio Rakitićevu Sevillu, Budimir igrao u porazu Osasune

Sevilla našeg Ivana Rakitića izgubila je u 14. kolu španjolske La lige na gostovanju kod Real Sociedada rezultatom 2:1. Andalužani su tako nastavili poprilično negativan niz, a za prvenstvenu pobjedu ne znaju još od sedmog kola i utakmice protiv Almerije.

Već u trećoj minuti susreta Sociedad je vodio nakon što je vratar gostiju Marko Dmitrović loše reagirao na pokušaj iz slobodnog udarca. A onda je u 22. minuti Umar Sadiq fantastičnim udarcem zabio iz velike udaljenosti i povećao prednost domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadiqov gol pogledajte OVDJE

Sociedad je na odmor otišao s prednošću od dva pogotka, a u 60. minuti Sevilla je smanjila zaostatak preko Youssefa El-Nesyrija. Ako je kod gostiju postojala nada da mogu izjednačiti ona se potpuno ugasila u 88. minuti. Naime, tada su u istoj minuti dva igrača Seville zaradila crveni karton.

Prvo je Sergio Ramos zaradio isključenje nakon opasnog prekršaja na rubu kaznenog prostora, da bi nekoliko trenutaka kasnije kapetan Jesús Navas bio isključen zbog prigovora. Rakitić je za goste odigrao cijeli susret i bio jedan od najboljih pojedinaca u Sevillinoj momčadi.

U ranijem terminu Osasuna za koju nastupa naš Ante Budimir također nije uspjela stići do pobjede. Ovaj puta Villarreal je slavio rezultatom 3:1 na domaćem terenu, a junak utakmice bio je José Luis Morales koji je postigao sva tri gola za svoju momčad.

Kroz prvo poluvrijeme nismo imali prilike vidjeti pogotke, a Morales je svoj prvi gol postigao u 57. minuti na asistenciju Gerarda Morena. Nepunih 15 minuta kasnije isti igrač povećao je vodstvo za Villarreal, a onda je u 78. minuti Osasuna uspjela smanjiti zaostatak golom Alejandra Catene.

Gosti ipak nisu uspjeli doći do izjednačenja, već je Morales u 80. minuti svojim trećim golom na susretu potvrdio pobjedu Villarreala. Budimir je na terenu proveo 77 minuta, a unatoč tome što je uputio četiri udarca nije uspio stići do pogotka.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano