Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Salah: “Ovo mi je posljednja sezona u Liverpoolu”

Nakon značajne pobjede od 3:0 protiv ljutih rivala Manchester Uniteda na gostujućem travnjaku, nogometaši su Liverpoola podijelili izjave za otočke medije, a najveću buru podigao je Mohamed Salah s potencijalnom najavom odlaska:

Jako smo sretni zbog rezultata i samo trebamo ovako nastaviti ako se želimo boriti za naslov. Trener voli kada pritišćemo visoko i oni (United) su napravili nekoliko pogrešaka koje smo uspjeli iskoristiti. Znate da mi je ovo posljednja godina u klubu i cilj mi je samo uživati u njoj. Nitko mi još nije prišao oko novog ugovora tako da ću reći kako mi je ovo zadnja sezona. Nije do mene, ali nitko nije razgovarao sa mnom iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mohamed Salah

Egipćanin je danas postigao pogodak i dva puta asistirao, a o utakmici je rekao:

Ovo je velika pobjeda. Poseban start, ali i s njime stiže određena odgovornost. Drago mi je zbog tri prazne mreže u nizu iako nam je u drugom poluvremenu trebao Alisson. U idealnoj situaciji on je tu samo da započne napade. Dobro je da smo zadržali kontrolu utakmice. Potpuno je normalno da se navijači uzbude kada pobijediš ovakvu utakmicu na Old Traffordu. I dalje imamo još dosta toga za dokazati. Što se tiče Salaha, on je jedan od nas. Odigrao je odlično. Ja ne govorim o ugovorima, ali o njegovom bih nastupu mogao govoriti satima.

trener Arne Slot

Liverpool nakon tri kola stoji na drugom mjestu prvenstvene ljestvice Premier lige s maksimalnim učinkom od devet bodova. Naredni susret im je na rasporedu 14. rujna protiv Nottingham Foresta na Anfieldu.

Komentari

Povezano