Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Salernitana protiv Lazia do prve pobjede u sezoni

Nogometaši Salernitane i Lazija su utakmicom u Salernu otvorili 13. kolo Serie A, a slavljem u ovom dvoboju domaći su igrači stigli do prvog troboda ove sezone.

Prvo poluvrijeme nije nam ponudilo previše kvalitetnog nogometa, Lazio je imao kontrolu nad posjedom i nekoliko puta opasno stigao pred vrata Salernitane, a jedini smo pogodak vidjeli u 43. minuti, kada je Ciro Immobile realizirao kazneni udarac za 1:0 gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučnije su domaći igrači ušli u nastavak susreta i nagrada za to stigla je u 55. minuti, kada je odbijanac nakon obrane Ivana Provedela u mrežu pospremio Cipranin Grigoris Kastanos. Za potpuno ludilo na stadionu Arechi pobrinuo se Antonio Candreva, koji je u 66. minuti opalio jednu loptu s 30-ak metara, Provedel je katastrofalno procijenio njezin let te ona završava u mreži za 2:1 Salernitane. Iako su gosti krenuli po izjednačujući pogodak, do njega nisu stigli pa tim rezultatom i završava ova utakmica.

Salernitana je tako stigla do osmog boda u ovoj sezoni, a naš Domagoj Bradarić odigrao je solidnu utakmicu, dok Toma Bašić ponovno nije ulazio u igru kod Lazija, koji tako i dalje ostaje u sredini tablice, sasvim sigurno ispod svakih očekivanja njihovih navijača.

Komentari

Povezano