Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Samovojska o Dinamu: “Treba im pravi trener vatrogasac”

Dinamo ne bilježi dobre rezultate u posljednjih par utakmica. Nakon remija u Rijeci te poraza od Hajduka na Maksimiru, klub iz Zagreba je u gostima kod Bayerna ponižen rezultatom 9:2. Zbog toga je sada bivši trener Dinama Sergej Jakirević dobio otkaz.

Sinoć je na HRT-u bila emisija posvećena Ligi prvaka, a stručni komentator Anton Samovojska je prokomentirao situaciju u Dinamu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije me to iznenadilo, još prošle sezone, bilo je na rubu hoće li ostati ili će ga smijeniti. Ipak, izvukao se i napravio fenomenalan rezultat. Nije problem u 9:2, nevolja je u tome što Dinamo igra, ova utakmica, igra obrane je bila nezamisliva, nikad nisam vidio takav kaos, to je bilo strašno.

Anton Samovojska, HRT

Nakon toga je Samovojska rekao svoje mišljenje o tome tko bi trebao biti nasljednik Jakirovića:

Najviše me boli, Dinamo je u fazi obrane igrao 5-3-2, a u zadnjoj liniji su bili svi stranci. Niti jedan igrač nije bio iz Dinamove škole ili druge hrvatske, ispalo je da nisu pogođena pojačanja. Zanimljiva su ta imena, Niko Kovač je rekao da ne dolazi u obzir, to je razumljivo, imao je četiri milijuna eura plaće u Wolfsburgu, spominju se Bišćan, Bjelica, Sopić… Zanimljiva su to imena, ali Dinamu treba trener koji će donijeti preokret, pravi vatrogasac. Dinamo mora igrati aktivnije.

Anton Samovojska, HRT
Komentari

Povezano