Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Samuel Kolega došao do rezultata karijere

Nakon jučerašnjeg veleslaloma, danas je u švicarskom Adelbodenu vožen slalom. Samuel Kolega došao je do rezultata karijere te je završio šesti. Istok Rodeš je bio na 17. mjestu.

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić u nedjelju je u slalomu u Adelbodenu odustao u prvoj vožnji. Zato je Kolega je odvezao izvrsno, s jednom od najboljih vožnji karijere imao je samo 0,5 sekundi zaostatka i zauzeo je šesto mjesto. Treći naš predstavnik Rodeš je u drugu vožnju ušao kao 27. s dvije sekunde i 23 stotinke zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prve vožnje vodio je Norvežanin Alexander Steen Olsen, a na drugom mjestu je bio njegov sunarodnjak Atle Lie McGrath.

Rodeš je odvezao sjajnu drugu vožnju te je s najboljim vremenom druge vožnje u cilj ušao s 30 stotinki prednosti. S vodeće pozicije ga je skinuo Tobias Kastlunger sa sedam stotinki prednosti.

Kolega je u drugoj vožnji bio nešto sporiji te je u cilj ušao s 30 stotinki zaostatka za tada vodećim Dominikom Raschnerom. Unatoč tomu, došao je do rezultata karijere i šestog mjesta.

Pobjednik slaloma bio je Manuel Feller. Sjajnom drugom vožnjom digao se s petog mjesta do pobjede. McGrath je završio samo dvije stotinke iza njega.

Komentari

Povezano