Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Službeno: Samy Mmaee je novi igrač Dinama

Samy Mmaee, marokanski stoper s belgijskom putovnicom službeno je predstavljen kao novi igrač zagrebačkog Dinama. Mmaee, čiji je ugovor s Ferencvarosom nedavno istekao, u Maksimir dolazi kao slobodan igrač. 

Tim potpisom zagrebački klub je riješio stopersko pitanje, nakon Raula Torrentea na Maksimir stiže i bivši marokanski reprezentativac kojeg je prvi pod zastavu te zemlje pozvao Vahid Halilhodžić. Dinamu još ostaje potraga za krilima, napadačem i možda još jednim veznim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 27-godišnjak većinu svoje profesionalne karijere proveo je u Belgiji, prvo seniorsko iskustvo imao je u Standard Liegeu, a nakon što je tamo proveo četiri godine, 2017. godine otišao je na posudbu u nizozemski Maastricht. Godinu dana kasnije prešao je u belgijski Sint-Truiden, a 2021. potpisao ga je Ferencváros.

Također vrijedi napomenuti da je Mmaee upisao 10 nastupa za marokansku reprezentaciju, a posljednji put je dres nacionalne vrste obukao u kvalifikacijama za Afrički kup nacija 2022. u pobjedi protiv Liberije.

Komentari

Povezano